Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

«Εκπαίδευση για την Ένταξη»: Δωρεάν και μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα 400 ωρών της UNISEF για εκπ/κούς

 


Άρχισαν και για φέτος οι εγγραφές για το εξαιρετικό πρόγραμμα της UNICEF «Εκπαίδευση για την Ένταξη»,που υλοποιεί το Α.Π.Θ., με υπεύθυνη την καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Δέσποινα Παπαδοπούλου. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και αποφοίτους πανεπιστημίων, συμπεριλαμβανομένων και Θεολόγων, που επιθυμούν να καταρτιστούν σε θέματα διδασκαλίας για τα παιδιά του κόσμου που ζουν στην Ελλάδα.

Το Πρόγραμμα «Εκπαίδευση για την Ένταξη», είναι ένα δωρεάν και μοριοδοτούμενο πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαίδευσης που εμπλέκονται στην εκπαίδευση παιδιών με προσφυγικό/μεταναστευτικό υπόβαθρο. Πρόκειται για μια συνεργασία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Πανεπιστημίου Κρήτης με το Γραφείο της UNICEF στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και υπό την εποπτεία του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Το πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 400 ωρών, θα υλοποιηθεί από τον Οκτώβριο 2023 έως και τον Αύγουστο 2024 και αποτελείται από 80 ώρες σύγχρονης και 320 ώρες ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Μέρος (έως και 50%) των ωρών σύγχρονης εκπαίδευσης θα υλοποιηθεί διά ζώσης στις πόλεις όπου συγκεντρώνεται ικανός αριθμός επιμορφούμενων.

* Πατήστε εδώ για περισσότερες Πληροφορίες

* Πατήστε εδώ να να υποβάλλετε Αίτηση συμμετοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου